Aangenaam

Hoi, ik ben Eva


Sinds 2005 ben ik schoonheidsspecialiste en kapster.

De eerste 10 jaar enkel aan huis, nadien in eigen salon.

Met de jaren heb ik steeds ervaring opgedaan, en met de regelmaat bijscholing gevolgd, waarbij ik altijd up to date mijn beroep blijf uitoefenen met de bekwame kennis.


Ook werk ik al 20 jaar met Babor, die zich specialiseren in gelaatsverzorging, huidverbetering en lichaamsverzorging.


Pronails is het Belgische merk voor de manicure en gelnagels


Sinds een 5- tal jaren werk ik voor de voeten met footlogix , het eerste en enige pediceutical -voetverzorgingslijn ter wereld. innovatieve producten op basis van revolutionaire technologie├źn , bieden doeltreffende en definitieve oplossingen voor tal van huidaandoeningen aan de voeten.

Gespecialiseerde voetverzorging is mijn specialiteit, waarvoor je met elke voet-nagelklacht terecht kan.


Matrix is het merk dat gebruikt word in het kapsalon. Zij geven ook heel regelmatig opleidingen.

Genieten

Kom tot rust en neem op tijd jouw me-time bij Happy Beauty Center. Je kan er genieten van haar tot en met je voeten, helemaal laten verzorgen... Ook heb je medische problemen, er is altijd wel een oplossing voor. Zowel voor je haar als voor je voeten, bij een gelaatsverzorging met huidverbetering geeft je veel meer zelfvertrouwen. Kom gerust langs en laat je in alle stilte en prive-modus verzorgen.

Professioneel

Eva gaat heel regelmatig bijscholing volgen, zowel voor het kapsalon als voor het schoonheidssalon volgt ze de laatste nieuwe trends op. Ook komen hier alle ziektebeelden in terug, zodat ik jouw op de juiste manier kan helpen. Ben je diabeet, heb je kanker of een andere medische aandoening , dan kan je dit best vooraf vertellen. Ook met de uitrusting van het salon ben je ook hier op zen plaats.

Klantgericht

Zowel jong als oud, rijk of arm- iedereen is hier welkom. Ben je ziek of zwanger dan hoor ik het graag eerst van je, zodat ik de behandelingen op de juiste manier kan toepassen.